30 augusti

Sitter på golvet och äter min frukostrulle kimbap. Klockan är fem på eftermiddagen och vi gick nyss upp haha. Det vart lite sent igår. Uteställena stänger runt sex på morgonen och tunnelbanan hem börjar inte gå förrän halv sex igen. Det var jättekul ute igår igen. Musiken tho... det är lika högt som konsert och vi måste ha öronproppar för att inte bli döva. Jag har inte sett en enda korean med proppar! Dom har väl tinnitus allihopa! 

Känns ganska lustigt också när folk klämmer mig på armen och sen typ låtsas som det regnar. En kille tog dock priset. Han fick syn på mig och bara stod och tittade. Han stod typ en meter bort och stirrade på mig jättelänge. Han försökte prata med mig...but since I don't know korean that well fick Linnea översätta. Han sa att jag var såå fin, finast av alla på hela stället...osså fortsatte han stirra haha

Det är så ovant med all uppmärksamhet. Både kul och jobbigt. Oh well  man kan inte få allt he he

Tog lite fan-pics på vägen hem ;)Until next time,
HADE ♡ 

29 augusti forts.

Det var dyngkul ute på klubben igår!! ♡_♡ Vi kom nog lite tidigt dock.. typ halv elva. I början kändes det som en vanlig kväll på statt...men sen runt tolv, då jävlar. Även om det var fullpackat med folk blev jag inte trampad på en enda gång! Me like! När koreanerna dansar lyfter de knappt på fötterna haha  Annars brukar ens vita skor vara gråa när man går hem efter krogen hemma.

Det var jättemånga som stannade upp för att pilla på mitt blonda hår. De drev med hur vi dansade och tyckte det var skitkul. Like..this is how we usually do.. xD  Runt kl fyra tog vi (supersnabb)taxi hem...which I already wrote about.  Vi överlevde!


Until next time,
HADE ♡ 

29 augusti

På väg hem från klubben kl 4. Sitter i en taxi utan fungerade säkerhetsbälte. Chaffören kör i 100+ på 70-väg, mitt inne i stan, sicksack  bland1000 bilar och typ gasar vid rödljus! Det pirrar i magen som bergochdalbana. Hoppas innerligt att vi inte krockar Hahaha *hjälp tho, fo real*

28 augusti

Igår var vi ute och åt fetaste måltiden. Kunde knappt gå efteråt! Sen gick vi till arkadhallen och spelade beroendeframkallande spel haha~ Kommer spela bort alla mina pengar där D:

Nu är klockan fem och vi har precis kommit hem från tunnelbanan. Linnea tog mig till en jättemysigt café vid en sjö i Suseongmot! So pretty~

Vi ska vila nu så vi orkar gå ut i downtown senare ikväll. Det kommer bli min första klubbkväll i Korea! Hoppas jag slipper bakfylla och ömma fötter haha
Btw, låsen till dörrarna i lägenheterna är digitala. Man slipper oroa sig för att tappa nycklarna, vilket jag gjort några gånger -_- ... synd att vi inte har det hemma.

Här kommer några bilder!!

Until next time,
HADE♡
27 augusti

Just nu sitter jag och äter frukost i Linneas säng, samtidigt som hon målar mina tånaglar! Tack tack! Det blir jättefint och glittrigt! :)

 
Igår när vi käkade ute på kvällen satt det ett par killar brevid oss. Efter en stund såg vi hur det blixtrade till. Så vänder vi oss om och ser att en av dom (så jävla odiskret) tar kort på OSS! Dom tror typ att vi är efterblivna och inte fattar vad dom gör! Så vart dom så himla ställda när Linnea sa till som på koreanska haha dör~ De vart jättetysta och verkligen VÄGRADE kolla på oss efter det. 😅


Det är så kul att gå runt i affärer och shoppa här! Det är så  himla annorlunda mot hemma. När man går in i  en butik så ropar alla som jobbar där något i stil med "HEEEEJ, VÄLKOMMEN TILL (insert store name)!" Det är verkligen sån skillnad mot hemma där man kan slinka in i en affär utan att märkas. 

Until next time,
HADE ♡


Finally Arrived!

Hallå! Asså fatta!! Jag är i Korea nu! Det är sjukt hur glad jag är! När jag landade på flygplatsen gick jag runt och log awkwardly för mig själv haha

Nu har jag äntligen fått sova ut på riktigt efter 12 timmarsresan. Jag sov som en stock efter att varit vaken ett och ett halvt dygn!
 Fyfan, att sitta still 8-9timmar ihopkkämd i ett plan är inte kul.. Men allt gick bra iallafall, trots läskig turbulens :)

Det första som slog mig när vi landade var värmen! Folk satte på sig jackor när det visade 22°. JACKOR! Medans jag smälter bort här. Sen när jag kom ut i ankomsthallen möttes man av patrullerande poliser som gick runt med AK47or i handen! Lite skillnad mot Gardermoen då man knappt ser polisen alls.

Jag tog KTX (expresståg) vidare från flygplatsen till Daegu, dit Linnea bor. Jag bestämde mig för att testa toaletten på tåget. Så när jag har gjort mitt och ska tvätta händerna KNACKAR det på dörren! Asså WTF?! Ska man svara? Knacka tillbaka eller VAD?? Meeen jag gjorde ingenting eftersom jag precis vart klar. När jag öppnar dörren och ska gå ut står en gubbe och kollar upp på mig med stora ögon haha! Han hade nog inte förväntat sig en lång (enligt deras mått) blondin kolla ut från toan som han kanske trodde var tom när jag inte svarat!

 När jag kom fram till stationen i Daegu visste jag inte just vart jag skulle hitta Linnea. Jag hade jag inget wifi och knappt något batteri kvar i telefonen (typiskt). Jag började kolla runt lite och såg tydligen vilsen ut. En korean med jättebra engelska kommer då  fram och frågar om jag är från Finland! I'm like..why? Tills jag kom på att bagagelappen där det står att jag åkt från Helsingfors sitter kvar på väskan. Haha kul att det syns hur jäkla lost jag är xD Han var såå snäll och lånade ut sitt internet till mig så jag skulle kunna få tag på Linnea...och precis när jag skulle ringa så ser jag henne! Också typiskt! XD
Jag vart så glad över att det finns folk som är så snälla och hjälpsamma! Tack okänd koreansk kille!!Det var inte meningen att inlägget skulle bli så hääär långt. Jag vill typ skriva om ALLT haha men det skulle ta allt för lång tid. And also, please excuse my grammer. När man inte skriver allt på samma gång blandas alla random tankar.
Ska försöka skriva oftare och kortare istället :)

Until next time, 
HADE ♡

RSS 2.0